Totalšrot s.r.o.

Železný šrot

Vykupujeme železo, železný odpad, plechy, trubkovinu, litinu a další kovový odpad.

Aktuální výkupní ceny želena

SurovinaKč/Kg
Slabé plechy3,6,-
Trubkovina od 4 mm4,0,-
Železo od 6 mm4,0,-
Litina mix4,1,-
Krátké těžké (tloušťka od 8 mm, délka do 1,5 m)4,2,-
Kupol nad 10 mm, do 40 cm4,4,-

Výkup železa a železného šrotu Liberec

Dělí se podle tloušťky železa na lehké (plechy, drobný šrot), těžké (silnostěnné trubky, traverzy, tloušťka je více než 5 mm) a litinu. V naši provozovně vykupujeme kovošrot od fyzických osob i od firem. Výrobním firmám zajistíme kompletní servis výkupu šrotu. Přijímáme všechny druhy železných šrotů a to v neomezeném množství. Podle stavu, druhu a množství kovového odpadu volíme s ohledem na životní prostředí nejvhodnější způsoby další úpravy.

Cena kovošrotu

Pro výkup kovošrotu vám nabízíme ty nejvyšší ceny v Liberci, které pravidelně upravujeme dle aktuální situace na trhu.. Ceny kovů jsou totiž neustále v pohybu. U nás dostanete vždy tu nejlepší nabídku. Ceny kovů se kromě situace na trhu s kovovým odpadem odvíjí od tloušťky, rozměrů materiálů a chemického složení. Pro firemní zákazníky jsme schopni připravit individuální cenové podmínky včetně přistavení a odvozu kontejnerů ZDARMA.

Kovošrot a bezpečnost

Pokud máte zájem o výkup kovošrotu, dbejte na to, aby neobsahoval zdraví škodlivé či výbušné látky, vyzařující nebezpečné záření, předměty s uzavřenými dutinami nebo ostatní nebezpečné látky a materiály. Železný odpad nesmí obsahovat nekovové předměty, šamot a musí být bez olejových náplní. Při manipulaci, zpracování či při úpravě by mohly ohrozit zdraví a bezpečnost lidí, životního prostředí nebo by mohly způsobit jinou škodu.